Слађа је са првим изабраником живела у Приштинини, а када су се развели, отац њеног детета се преселио да живи у Америкуи са сином Николом који сада има 28. година. 

- Са тим човеком, његовим оцем, нисам била у браку. Николу смо добили у ванбрачној заједници. Мој син Никола има данас 26 година, живи у Америци, тамо је завршио студије, два факултета има и има посао. Прелеп је дечко, предиван, паметан, културан, школован... - испричала је Слађа за "Пинк" пре две године. 

Она је открила у каквом су односу њена деца са полубратом: 

- Остала моја деца јесу у контакту са Николом кад дође преко лета у Србију. Кад је слободан, чују се. Више се деца чују са њим, него ја. Нисам га скоро видела, последњи пут сам га видела прошле године. Тада смо се са њим видели Софија, Марко и ја, Милош није био у Београду, тако да се није видео са њим, нажалост - рекла је тада Слађа, а на питање да ли се Ђани упознао са њеним ванбрачним сином и у каквим су односима, она одговара:

- Наравно да су се упознали. Никола готиви Ђанија, као и он њега, а и моја остала деца га јако воле. Иста мајка их је родила, па небитно ко је отац.

Фото: Инстаграм принтскрин/sladja_carpediem

 

Сви Слађини рођаци упознати су тиме да има ванбрачног сина: 

- Сви моји ближњи, моја фамилија и пријатељи знају за Николу, и кад ме питају колико деце имам, ја никада нисам рекла троје, него четворо, а са Ђанијем троје. Поносна сам на сву своју децу. Имати четворо деце велики је успех, и да сам могла, још бих их ја рађала. Нажалост, нисам могла, јер сам њих четворо родила на царски рез и било је повуци-потегни кад је требало да родим Софију. То је баш била храброст - рекла је Слађа и открила у каквом је односу сада са Николиним оцем.

- Нисам у контакту са Николиним оцем, нема ни потребе... Наш син је велики, остварен, није дете. Много година је прошло откад се нисам видела са тим човеком - закључила је Слађа.

Ђани је Слађиног сина одувек гледао као своје рођено дете. Због тога се поставља питање да ли ће Никола имати право на имовину исто као Ђанијева деца: 

- Ђани никад тог дечка није одвајао од својих синова, али он не жели од њега ништа, не занима га. Ништа он Ђанију не замера, поштује га и уважава, али сматра да он није дужан - објаснио је извор својевремено за домаће медије и додао:

- Ради и живи у Америци, вредан је и све сам себи обезбеђује. И са Слађом се ретко чује, нема навику да је зове. Једино одржава контакт с браћом. Посебно се чује са Милошем који је недавно добио дете. Многи иначе шире приче како ће Слађа да препише ванбрачном сину део Ђанијеве имовине, али то су глупости. Уосталом, све и да јесте тако, дечка то не занима. Не жели ништа од Ђанија, али га цени и поштује и нема ништа против њега - истакао је извор за "Сцандал" тада.

БОНУС ВИДЕО: