Брачни пар Ђоковић не крије колико пажње придају на исхрану, а с годинама су и својој деци успели да "усаде" шта би требало да једу од намирница.

Јелена често говори на тему тога колико је значајна улога хране у животима сваког од нас.

Познато је да су Новак Ђоковић и његова супруга Јелена Ђоковић заговорници здраве исхране, а своје навике преносе и на децу, истичући да им одговара и да су никад здравија.

Фото: Профимедиа

 

 

Јелена тврди како је кључ те тајне управо у здравом доручку. За доручак користи кокосово млеко у које умеша семенке, и то редом чиа семенке, семенке конопље, мака, лана... Вече раније их натопи млеком, а онда ујутру додаје ванилу, свеже воће и свеже цеђен сок.

Једном је приликом истакла да су и Стефан и Тара сада само на биљној прехрани. Малени Ђоковићи су вегетаријанци, живе без меса и рибе, а њихови родитељи тврде како све што им недостаје добијају преко суплемената.

Фото: АТА имагес, Еуроспорт принтскрин

 

 

- Стефан је имао нормалну исхрану с месом и рибом првих годину и по дана, а онда је прешао на биљну исхрану и много је добро и много је здрав, а Тара је од почетка до краја, само на биљној исхрани, хвала Богу никада нисмо имали проблема с њеним здрављем - објаснила је.

(Србија Данас)

БОНУС ВИДЕО: