Јавност не зна много о Биби Шекуларац, а сумња се да и данас, као и претходних година живи на "високој нози".

Наиме, овдашња полиција је Шекуларчеву означила као сарадницу земунског клана. Наводно је била прво девојка Милорада Луковића Легије, а затим Душана Спасојевића Шиптара.

Како су раније писали медији, истрага је утврдила да је Шекуларчева била веома утицајна међу "земунцима" који су је сматрали за веома моћну и опасну девојку.

Редован гост престижних клубова

Ова девојка је редовно виђана у престижним београдским клубовима и сплавовима и готово увек се појављивала у луксузним аутомобилима. Често и у пратњи правог конвоја аутомобила.

Као што су медији раније писали, ангажман око убиства Зорана Ђинђића није спречио Душана Спасојевића да неколико дана пред атентат у свој дом у Шилеровој угости две врло атрактивне малолетнице које су о тој посети уредно обавестиле друштво на једној земунској журци.

Шекуларац је због своје блискости са земунским кланом ухапшена у акцији "Сабља". Ова акција је за циљ имала проналажење и хапшење особа за које се сумња да су учествовале у убиству Зорана Ђинђића.

Осим тога, име Александре Шекуларац је одјекнуло у истрази атентата на бизнисмена Милана Бека у којој је са њом објављен информативни разговор.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: