Петра Еклстон, ћерка најбогатије Српкиње Славице Еклстон, показала је раније у каквом луксузу живи и од њега застаје дах.

Петра је показла раскпш свог дома, те открила шта вила све поседује.

- Имамо базен, теретану, спа, хамам, салон, дечију играоницу, терен за сквош и кућни биоскоп - рекла је Петра.

Кућа је изграђена крајем 18. века, и наравно, као и свака вила и она има своје име, позната је као "Слоане Хоусе" и важи за једну најатрактивнију. Налази се у британској престоници.

Кућа поседује осам соба и 12 купатила.

 

Поред тога показала је трпезарију са нестварним акваријумом, фоаје са лустером који има више од 150.000 кристала, као и луксузни базен и спа.

Њена вредност процењује се на невероватних 170 милиона британских фунти, односно преко 200 милиона евра.

- Требало ми је пет година да завршим уређивање дома који апсолутно обожавам. Заиста се надам да ћете уживати, требало ми је пуно храбрости и уверавања да напокон допустим снимање. Искрено речено, заиста сам уживала у овоме - написала је Петра уз објављени видео.

За часопис Арцхитецтурал Дигест испричала је да јој је било потребно пет година да кућу уреди онако како је замислила.

- Копали смо 15 метара дубоко. Градило се горе и доле како бисмо на имању имали све што је потребно. Имамо базен, теретану, спа, хамам, салон, дечију играоницу, терен за сквош и кућни биоскоп. Кућа је имала велики потенцијал да постане имање које одузима дах - испричала је Петра, која је Слоане Хоусе купила по цени од 80 милиона долара.

БОНУС ВИДЕО: