Бројне јавне личности не могу да се похвале ни дипломом средње школе, али то није случај и са фолкером Милошем Бојанићем.

Наиме, мало је позната чињеница у јавности да је Милош ванредно завршио средње образовање, а потом и факултет.

Фото: В. Данилов

 

 

Бојанић је у Новом Саду завршио Саобраћајни факултет.

Након завршеног факултетског образовања, фолкер је радио као директор у једном новосадском предузећу, али је, након снимљеног првог албума, напустио посао.

- Ја сам поред мог редовног посла певао по кафанама, по свадбама, свуда по Србији, а у исто време и полагао испите. У „Паркинг сервису“ сам напредовао, био сам први директор те фирме. Сваког петка сам крао тај један сат на послу, изађем мало раније и одем у Беч. Тамо сам певао петак до четири, субота до четири, у недељу увече завршим мало раније да бих у понедељак био на послу. Док сам радио као саобраћајни инспектор, почео сам да градим своју прву кућу у Футогу. Певао, путовао, радио у фирми, студирао и градио... То је било лудило, и није ми било тешко, јер сам знао да хоћу да успем. Мој први дворац настао је још док сам био студент - рекао је он једном приликом и додао:

Фото: В. Данилов

 

 

- Имао сам добру плату, одличан посао, али је љубав ка музици превагнула, те сам након снимљеног првог албума напустио посао и упустио се у свет музике. Није било у реду према осталим колегама из „Паркинга“ да често одсуствујем са посла због певачких ангажмана - причао је Бојанић за домаће медије.

БОНУС ВИДЕО: