Зоран и Јелена Живановић венчали су се пре 15 година, а познато је да ћерке музичара нису присуствовале њиховој свадби. У интервјуу непосредно после венчања, које се одиграло пред најближима Јелена је открила детаље свадбе као и одговор на питање зашто Марија и Тамара нису биле присутне.

- То морате да питате Жику - рекла је она својевремено.

Иако није дала директан одговор, како се у јавности шушкало, ћерке Зорана Живановића нису прихватиле маћеху на почетку, међутим убрзо су се прилике поправиле и данас су у бољим односима него икада.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žika Zana (@zanazika)

С годинама, Јелена је освојила срца Марије и Тамаре и сада имају диван однос.

Иначе, Марија се 2015. године удала у Београду за Душана Савића и то 12. септембра на свој 28. рођендан, 2017. је са супругом добила сина Филипа, а 2021. на свет је донела и наследницу Матеу, те се Жика два пута остварио у улози деде о чему је једном приликом причао:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @zivanovic_tam

- Срећан сам када видим унука, кћерку и зета. То је оно што зовем срећа из уџбеника. Имају свој пут, држе се заједно, а ја сам ту да помогнем ако затреба. Свиђа ми се и то што од првог дана не дају да им се ико меша и говори како ће да иду кроз живот - испричао је једном приликом поносни деда.

Његова друга, млађа ћерка - је Тамара. Она је права лепотица, а бави се правом.

Заносна Тамара се на Инстаграму представља и као правница и као певачица, а на њеном профилу се може ћути и како пева.

БОНУС ВИДЕО: