Њихов однос одолева свим искушењима, којих је несумњиво много, с обзиром на то да су обоје јавне личности. Међутим, Весна није једина жена која је успела да освоји његово срце.

Некада давно, новинар је био у љубави са водитељком Душком Јованић, преносе медији.

Детаљи њихове романсе нису познати широј јавности, али евидентно је да нису опстали, јер је Миломир упознао Весну, жену свог живота. Својевремено бивша девојка Миломира Марића, говорила је о њему са страхопоштовањем.

Фото: Игор Маринковић

 

- Марићу се може оспорити много тога, али интелигенција и, народски речено, начитаност, сигурно не - била је искрена Душка, а пренсео је "Стори".

Подсетимо, иако данас за водитеља сви јако добро знају, пут његове каријере био је дуг и траје деценијама, а недавно се на друштвеним мрежама појавила фотографија Миломира Марића из младости.

Његова колегиница Мирјана Бобић Мојсиловић присетила се како су изгледали давне 1993. године, када су заједно били део редакције часописа "Дуга", где је Марић и почео своју каријеру.

Он је тада имао зифт црну косу, значајно дужу него данас.

Већ тада су га жене обожавале, а од његовог оштрог пера у тадашњем листу "Дуга" сви су стрепели. Марић је у међувремену добио коју бору на лицу, а косу су му прошарале седе.

БОНУС ВИДЕО: