Велики шеф послао је ново писмо на адресу Беле куће, те га је овонедељни вођа Марко Ђедовић прочитао цимерима.

У писму је писало да ће кућу Одабраних напустити они који нису учествовали у откривању тајни пред Дрветом.

- Драга Елито, јуче је неколико учесника међу Одабранима одало велике тајне Дрвету мудрости па су тим признањима заслужили и изборили се за останак у кући Одабраних. Међутим, како нису сви учествовали у овоме неће моћи ни да остану сви у Одабранима - започео је Ђедов.

- Марко и Матора као вођа и омиљени остају у кући Одабраних, затим Анели и Јањуш као и Миона и Ша такође остају јер су се Анели и Ша потрудили и оним што су испричали код дрвета мудрости обезбедили себи останак у кући Одабраних. Морамо да нагласимо да је Марко осим што је вођа такође дао све од себе код дрвета мудрости организујући да ове велике тајне буду испричане код дрвета, и тиме обезбедио себи и омиљеном останак у овој кући. С обзиром на то да је ових шест учесника себи обезбедило останак у Одабранима на њима је сада следећи задатак: Марко, Матора, Анели, Јањуш, Ша и Миона сада морају добро да размисле, да се договоре и донесу одлуку која два пара или потенцијална пара ће од понедељка живети са њих шесторо у кући Одабраних.

- Дакле, на њима је да одлуче да ли ће то бити два постојећа пара, или ће ипак одлучити да то буду учесници који се мувају, флертују, свиђају једно другоме и они их виде као потенцијалне парове. У кући Одабраних ће од понедељка живети 10 учесника, што значи да ових шесторо које смо набројали треба да одлуче која четири учесника ће са њима живети. Важно је да учесници које Одабрани изаберу буду већ у пару или ако то нису по њима буду потенцијални љубавни пар. Добро размислите, немојте брзо и олако донети ову одлуку, вас шесторо можете гласати а можете се и договорити која четири учесника су по вама најбољи постојећи или потенцијални љубавни парови који треба од понедељка да живе са вама у кући Одабраних. Поздрав, Велики шеф - прочитао је Марко.

(Србија Данас)

БОНУС ВИДЕО: