Верна обожаватељка Нине Бадрић, поделила је своју животну причу са певачицом о тешком периоду. После можданог удара завршила у болници: 

- Кад сам се пробудила, свет је био другачији. Нисам умела да говорим, нисам могла да померим руке и ноге више од пар центиметара. Али и тад сам, слушајући твоју снагу, знала да ћу живети - наводи храбра жена.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/badrich

 

- Желела сам синоћ да те загрлим и захвалим ти се гледајући те у очи. И не знајући, мој си узор. Редовно те пратим... Увек сам била пуна живота, радила, била активна у различитим друштвима и са 24 године доживела мождани удар. Тачније, пукла ми је жилица у мозгу. Након тога, 14 дана сам била у коми и из сата у сат су се борили за мој живот. И док сам била у коми, стављали су ми слушалице да слушам омиљене песме (и твоје су ту), препричавали ми поруке - ко ме поздравља и ко се моли за мене - написала је Нинина обожаватељка.

Било је потребно време да се девојка опорави и да крене да прича, пева и креће се: 

- Мој мото је "Смеј се, јер то не боли" и хвала ти што постојиш и делиш себе с нама - завршава Нинина обожаватељка која је певачицу дубоко ганула.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/badrich

 

БОНУС ВИДЕО: