За неке људе, увек је ја, ја и ја. Они непрестано деле своју животну причу или преусмеравају разговор тако да се фокус врати на њих — и док заврше с разговором, немају више енергије да послушају неког другог. Ако сте се икада запитали зашто ови људи увек морају да буду у центру пажње, то би могло да буде повезано са њиховим хороскопом, кажу астролози за Бест Лајф.

Рак

Ракови су обично познати по својој брижној природи и начинима подршке. Но Ракел Родригез, астролог у Номадрсу, истиче да они могу да буду заокупљени самим собом када су у питању њихове емоционалне потребе. - Често интернализирају своја осећања и као резултат тога више се усредсређују на властите емоционалне успоне и падове - каже она. - Ова интроспекција их понекад може учинити несвеснима потреба оних око њих, не због нарцизма, већ због њихове дубоке саморефлексије.

Шкорпија

Шкорпије воле да се држе за себе. Они су осетљиви водени знакови с великим емоцијама и често им је тешко да се носе се са туђим осећањима када се сами не могу носити са својима. Због тога могу да делују заокупљени собом. - Пазе на заштиту своје приватности, показујући свету само оно што желе да виде - објашњава Тара Бенет, астролог и духовни тренер. Не желе да ризикују да буду повређени пуштајући људе унутра. Међутим, ако их издате, имајте на уму да им је брига о себи једини приоритет и да ће се осветити.

Фото: Профимедиа

 

Близанци

Близанци су најпричљивији хороскопски знак и не воле ништа више од трачарења са колегама или забављања свих детаљима своје најновије животне приче. - Ствар је у томе што воле да изражавају своје мисли и идеје и могу да буду толико заокупљени дељењем властитих прича да забораве да посвете једнако време другима - каже Родригез. - Њихова знатижеља често се враћа на њихова властита искуства и перспективе.

Ован

Овнови су прворођени у зодијаку, па инстинктивно себе стављају на прво место у готово свакој ситуацији. - Они имају снажан осећај себе и снажан нагон да потврде своју индивидуалност - објашњава Родригез. - Толико су усредсређени на властите амбиције и на то да буду победници да ретко примећују туђе потребе или тежње - додаје Бенет. Њихова такмичарска природа засењује њихову способност да виде ствари из других перспектива, због чега се доимају егоцентричнима.

Лав

Припадници овог ватреног знака најсрећнији су када су светла рефлектора упрта у њих, али будући да им је потребна пажња, често су мање свесни осећања људи око себе. - Иако су великодушни бринуће се о другима тек након што задовоље своје потребе - објашњава Бенет. - Они играју једину водећу улогу у свом животу и очекују од других да удовоље њиховим потребама.

Водолија

Водолија је хороскопски знак који је највише заокупљен собом јер су ови високо интелектуални људи увек усредсређени на следећу велику ствар. - Могу толико да се заокупе својим визијама будућности или јединственим перспективама да на крају превиде тренутне потребе и осећања других - објашњава Родригез. Бенет такође истиче да су савршено задовољни својим друштвом: - Они остају на рубу, радије гледају него се друже и једноставно се фокусирају на себе.

БОНУС ВИДЕО: