Тоти и Илари су годинама важили за један од најскладнијих бракова на јавној сцени, па су многи били у шоку када је почетком 2022. године испливала вест да се разводе након готово две деценије заједничког живота.

Принц Рима тврдио је да је разлог за прекид била њена прељуба, и то у периоду када је због корона вируса остао без оца. Према његовој верзији приче, Илари је имала љубавнике и пао је у депресију када је то сазнао.

Ипак, бивша госпођа Тоти открива да фудбалер није био цвећка.

Фото: Профимедиа/Инстаграм принтскрин/ilaryblasi

 

Она тврди да је до развода дошло јер га је ухватила са младом љубавницом, ТВ водитељком Наоми Боки.

- Почеле су да се појављују неке слике Франческа и Наоми Боки на трибинама стадиона. Рекао ми је: 'Не знам ко је она, можда су ми је представили у тениском клубу. Погледај слику! Она је пет редова иза мене, није до мене'. Клео се да је прича измишљена - рекла је Илари.

Црв сумње ју је изједао, па је решила да сазна праву истину.

- Хтела сам да видим то својим очима, желела сам доказ јер Франческо никада не би признао. Поподне, 2. јула рекао ми је да иде напоље да једе. Сазнала сам где она живи, дошла сам тамо и испред је био његов ауто. Сликала сам га, али сам ћутала. Истрага је ту стала, Франческо је знао да сам сазнала за њихову везу - открива Илари.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilary Blasi (@ilaryblasi)

На крају га је приморала да призна истину.

- Није ми признао и рекла сам: 'Доста! Ја знам све!' На крају је ипак признао, али је рекао да није реч о озбиљној вези. Нисам могла да верујем да човек који је био уз мене 20 година, који је говорио да ме воли, који се клео да не може да живи без мене, може тако нешто да учини. Осећала сам се као будала, осећала сам гађење и бес - каже Илари и додаје:

- Понизио ме је као жени и мајку. У целој причи су мене новинари напали. Био је шампион, највише ме болело што ме нико не разуме. Нисам знала да је такав. Удала сам се за њега из љубави, а не због новца. Увек сам то показивала.

БОНУС ВИДЕО: