Иако је уз концерт Аце Лукаса најављена и пројекција документарног филма "Покидан", публика у хали Чаир у Нишу остала је ускраћена да погледа пројекат, певач је наводно заборавио на тај део, па се касније вадио да је у питању техничка грешка.

Фото: АТА имагес

 

Пред сам почетак наступа публика је обавештена да се филм неће приказати због техничких проблема иако се после сазнало да је Лукас грешком заборавио на филм, те се присутнима одужио тако што је певао сат дуже. Публика је одмах почела да негодује и звижди, али је фолкер песмом успео да их смири. Аца је на прес-конференцији објаснио да филм није могао да се прикаже јер није радио хард диск с ког је требало да се емитује, па се понудио да ипак испоштује људе који су уредно купили карте.

- Овај концерт могу да убројим у пет најбољих у каријери. Уморан сам дошао и од јуче сам имао много пехова, нишка публика ме носила вечерас и успео сам да издржим читав концерт - почео је Аца, па наставио:

 

 

- Надам се да ће организатори да обезбеде људима с овим картама да погледају филм у неком од нишких биоскопа. Ако треба, ја ћу да помогнем, сад смо имали неких проблема, па нисмо могли да га пустимо. Извињавам се свима који су се разочарали, некако ћемо да поправимо штету у будућности.

На друштвеним мрежама почели су да се шире снимци на којима се види незадовољна публика, која добацује и звижди певачу, што је разумљиво с обзиром на то да су многи дошли управо да би, поред слушања песама, погледали и филм.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".