Маја Маринковић позната је као скандал мајстор, а поред тога што јој је љубавни живот јако турбулентан и привлачи велику пажњу, такође и у пријатељствима има осцилације и са другарицама често заврши на ратној нози.

Познато је да је Маја годинама уназад била у јако добрим односима са старлетом Тијаном Ајфон, која јој је пружала подршку током боравка у ријалитију, а кад је Маринковићева паузирала са учешћем биле су јако блиске и доста времена су проводиле заједно. Међутим, то више није случај.

Фото: АТА имагес

 

Да је заиста дошло до краха пријатељства између њих две, потврдила је најпре Максимовићева, а сада је и Маја проговорила о расколу, те том приликом оплела жестоко по некадашњој пријатељици.

- Шта би рекла да сазнаш да се огласила твоја бивша другарица Тића и рекла, цитирам: "Да сам била паметна, ни кафу не бих попила са Мајом", шта би јој поручила - гласило је питање.

- Стварно не знам ко је то, давала сам довољно рекламе људима који нису то заслужили. Што се тичетих персона нон грата, заиста не бих коментарисала. Многи покушавају да се каче на мене, али је прохујало са вихором - рекла је Маја у Елити.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".