Ово је година Тејлор Свифт, која је својом турнејом "Ерас" оборила све рекорде, па је чак надмашила милионере и политичаре и проглашена личношћу године по избору магазина "Тимес". Али, ствари нису увек биле тако блиставе за младу певачицу (33).

Фото: Профимедиа

 

Многи памте понижење које је доживела од Канијеа Веста, када се својевремено попео на сцену током уручења ВМА награде 2009. године за најбољу песму, коју је тада деветнаестогодишња Тејлор освојила, отевши јој микрофон из руке уз речи да награду по њему заслужује Бијонсе. Колико је ова траума утицала на њу, млада певачица је говорила у свом филму "Тхе Ерас тоур филм". А она је сада оптужила Ким Кардашиан да ју је психички уништила, и натерала да се скрива током њихове дугогодишње свађе. 

Након испада на сцени, Каније је 2016. написао песму која је укључивала вулгарне речи о Тејлор, тада звезди у успону. Тврдио је да је Свифтова пристала на референцу, али након што је она то порекла, Ким, која је тада била у браку с репером је објавила илегално снимљен телефонски разговор између њих двоје, за који је тврдила да доказује супротно.

Фото: Принтскрин Инстгаграм таyлорсwифт

 

Тејлор је сада рекла како је јавност мислила да је то била смрт њене каријере и додала: "Нисте погрешили. Моја каријера ми је била одузета. Све због илегално снимљеног телефонског разговора, који је и монтирала и затим објавила како би све уверила да сам лажљивица", преноси Ентертаинменттонигхт.

"То ме психички уништило. Преселила сам се у страну земљу. Годину дана нисам напустила кућу. Бојала сам се да телефонирам. Одгурнула сам већину људи из свог живота јер више никоме нисам веровала", описала је поп икона, која је већи дио албума "Репутатион" посветила том искуству. Слике змија такође су референца на ријалити звезду. "Мислила сам да ће ме негативне реакције дефинисати до краја живота", објаснила је. Ипак, у годинама које су уследиле њена каријера само је напредовала, и постала је највећа поп звезда данашњице која руши све рекорде.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".