Ипак, Пријини фанови не престају да причају о четвртом концерту на коме су се као специјалне гошће појавиле и Јелена Розга, Лепа Брена и Наташа Беквалац.

Фото: АТА имагес

 

Розга и Александра су блиске пријатељице већ неких пет, шест година, о чему јавност баш и није била упозната, тако да је Јелена претпостављала да ће је Пријовићка позвати да запева на њеном концерту.

- Александра је дивна. Волимо заједничке вечере, нешто фино попапамо и ћакуламо. Да, очекивала сам позив. То је био природан слијед догађаја, с обзиром на то да смо стварно добре. Само је требало наћи слободан дан и то је био понеђељак - испричала је Јелена за хрватске медије.

Јелена је на концерту је отпевала песме "Гинем", "Минус и плус" и "Дани су без броја", а око избора песама су се сложиле врло брзо.

- Александра и ја смо се договориле у дословно три минуте. Хоћемо ово, хоћемо оно... Толико је мојих пјесама које Александра воли, па је био велик избор. Било је чак хоћемо "Опијум" или "Сузе бисерне". На крају смо се одлучили за ове три. Нема грешке, публика је супер реагирала на сваку - додала је она.

Фото: АТА Имагес

 

Розга је истакла и да јој се посебно допада Александрина балада "Девет живота", а није искључила ни могућност дуета с Пријовићком, с којом би радо сарађивала. Испричала је и да се чим се попела на бину, присетила свог концерта у загребачкој Арени пре годину дана.

- Али ово је пуно лакше, кад си гост. Баш су сви били шокирани како сам била кул, иначе имам трему. Одговорност увијек постоји, али имаш три пјесме па је лакше. Могу мислити како је Александри било, све сам то прошла - рекла је Розга на крају.

Том приликом, Прија је са Розгом и Лепом Бреном заједно отпевала хит "Хајде да се волимо", а публика их је одмах назвала "краљицама својих генерација".

- То је комплимент, свакако. Али мислим да титуле не требају ни Брени, ни Александри, ни мени. Ми волимо радити наш посао и нама је највећа награда публика која пјева наше пјесме - рекла је Розга.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".