Усељење у нову кућу увек је узбудљиво, али на неким некретнинама може бити потребно и реновирање.

Ако сте икад уклањали старе тапете, знаћете колико то може да буде заморно, међутим, једна власница куће добила је више него што је очекивала када је открила тајну поруку коју су по зидовима написали претходни власници, преноси Мирор.

Отишавши на ТикТок како би поделила емотивну поруку, жена, која се на друштвеним мрежама зове @farnovations, објавила је видео и открила да неће прекречити своје откриће јер је оно сада део њеног дома. Док је скидала тапете са зида, испод се видела руком написана порука: "Френки волим те, Пат". Затим је објаснила да је Френки жена од које је купила кућу и да је сада у својим осамдесетим, али је њен супруг Патрик нажалост преминуо пре неколико година.

- Провели су 45+ година у овој кући и овде одгајали своју децу - објаснила је жена оставивши кориснике ТикТока сломљеног срца. Одлучна о очувању слатког геста, жена је рекла: - Послаћу јој фотографију лепе успомене и поновно ћемо ставити тапету на овај зид како би порука остала у кући.

Људи су се укључили с властитим причама о проналажењу успомена бивших власника кућа, а једна особа је написала: - Уселио сам се у викторијанску кућу пре много година и пронашао имена и датуме људи који су тамо живели. Додали смо своја имена и датум и облепили их тапетама.

БОНУС ВИДЕО: