Мина је истакла да је уз Џеја одрасла, а најлепши моменти била су јој заједничка путовања.

- Тешко ми је сваког дана. Много ми недостаје. Увек ми је кнедла у грлу када певам његове песме. Највише ми недостају његове шале и ко је он уствари. Најлепше успомене ме везују за путовања, увек је било зезање. Имала сам ту част да проведем велики део живота са таквом легендом. Критиковала сам га када попије, али он то није констатовао. Имали смо супер однос, много ме је волео и поштовао. Уз њега сам одрасла - рекла је Мина. 

Певачица је открила да је Џеј, кад год би се дохватио алкохола, плакао уз њено певање.

Фото: АТА имагес

 

- Много тога сам прошла, није ми био потребан савет, али сам учила од њега. Од деведесетих смо се дружили, певала сам у његовом клубу, и после смо снимали заједно код Марине и Футе. Мало се спавало када сам се дружила са њим, то ми је сметало, али сам се брзо навикла. Без њега није то то. Кад год се опусти и попије, почне да плаче када ме чује да певам - рекла је Мина, па додала:

- Био је повучен, није излазио. Много тога је прошао, био је разочаран, нажалост се препустио алкохолу и том животу. Није се никада жалио - закључила је Мина гостујући у емисији “Блиц дан”.

БОНУС ВИДЕО: