Наиме, прича је постала вирална након иницијативе бербера из салона "California Born" (@themensgroomer) који су добили идеју да свим бескућницима који тог дана дођу у њихов салон на отворено пруже бесплатне услуге бријања и шишања.

Сматрају да овим чине добробит онима који желе да почну свој живот испочетка, а међу њима се нашао и Мајкл који је на крају фризирања толико испао леп да изгледа као супермодел.

Вирални видео су поставили на њиховој Инстаграм страници, а није дуго прошло од када су почели да се појављују коментари у којима сви хвале Мајклов изглед јер је претходно изгледао запуштено.

Леп човек, а има проблем са зависношћу од дроге.

Међутим, прича о овом човеку добија потпуно нови преокрет јер се касније испоставило да је реч о особи која има проблем са зависношћу од дроге, а то је изазвало и неке мало другачије коментаре, те су мишљења на крају била подељена.

Поврх свих различитих ставова, импресивна трансформација изазвала је осећај солидарности на интернету.

Бројни корисници изразили су интерес да подрже друштвене активности "California Born-а" и понудили помоћ особама у стању рањивости.

Овај чин доброте истиче се усред тешке стварности. Према подацима америчког Министарства становања и урбаног развоја до децембра 2022. године, земља се суочава с изазовом смештаја око 582.000 бескућника. Ова бројка не укључује оне који се привремено смештају код пријатеља или родбине због недостатка сопственог стамбеног простора.

Неки су у коментарима и питали шта се касније са њим десило, али на жалост, стигао је одговор од екипе са странице која тврди да га више после тога није видела.

- Надам се да ће пронаћи свој пут... колико је леп човек, сигурна сам да би могао да буде врло популаран ако би то желео - коментарисала је једна корисница.

БОНУС ВИДЕО:

 

(Блиц)