Хамад Међедовић на крају ове сезоне успео је да искочи у први план у тениском свету и то пошто је освојио титулу на "Неxт ген" завршном турниру.

Међедовић је на тај начин постао најбољи млади тенисер планете, а сада је одлучио да се огласи саопштењем у ком се дотакао свог успеха и досадашњег тока каријере.

Његово саопштење преносимо у целости.

- Након овог великог успеха желим свима вама који сте ме на било који начин подржавали и бодрили да се од срца захвалим. Иако већина вас није могла бити на трибинама, ипак она топла људска брига и подршка дође до свакога и то када је најпотребнија. Та енергија која долази помаже и на терену где није довољна само физичка спремност већ и она унутрашња, за којом свако од нас трага. Ваша енергија је дошла до мене у најпотребнијем тренутку.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eurosport (@eurosport)

- Иако је увек ризик побројати све људе и институције које су од мог почетка били ту као подршка, као помоћ и ослонац, који су ми дали непроцењиве савете, како оне спортске тако и оне, можда и важније - људске, желим посебну захвалност упутити мојим родитељима, својим сестрама, и моме брату Ецу, као и многобројној широј породици.

- Неизмерну захваланост и поштовање упућејм свом првом тренеру Едису, великом човеку и тренеру Боћи, моме тениском узору Новаку Ђоковићу који је већи човек него тенисер, а онда можете замислити каква је то громада од човека када је први рекет света, мом садашњем тиму са којим радим на челу са Виктором Троицким чија ми сарадња доста значи, а уједно смо остварили и најбоље резултате.

- Успеси и радости трају кратко, тако да одмах по повратку у Србију већ су испланиране нове припреме и тренинзи, па нисам у прилици одговорити многобројним позивима и жељеним прославама.

- Хвала свима и надам се да ћу чим пре бити у прилици поделити своју радост са драгим људима и суграђанима како у Београду, тако и у свом родном Новом Пазару - навео је Међедовић у саопштењу.

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".