Ину Јевремовић је добио из ванбрачне везе са текстописцем Љиљаном Јевремовић. Ипак, Кеба ванбрачну ћерку никада није упознао.

Фото: АТА имагес

 

 

Љиљана је годинама водила судски спор са Којићем како би се доказала очинство, а то је и успела пре неколико година, због чега је певач био дужан да јој исплати заостале алиментације. Због камата тај дуг је дошао до цифре од 100.000 евра због чега се Којић жалио суду, писали су медији

Иако је суд утврдио да је Кеба Инин отац, он никада није желео да је упозна.

 

 

- Нико га никада није терао да се тако понаша, а сада и да хоће, Ина цени себе и за њега је код ње касно. Рекла је да би дошла на његов позив само ако је он на самрти, па да не испадне толико сурова. Надам се да се не труди да му опростимо, јер стварно смо га избрисале и супер нам је и било и биће без њега... Само мало облака за рођендане и Нове Године али то брзо прође - изјавила је својевремено за "Блиц".

Ина је у фебруару напунила 24 годину, како многи кажу, девојка је за пример и којом би се сваки родитељ поносио.

Да Ина не жели оца у свом животу говори и објава њене мајке Љиљане на њеном Фејсбук профилу.

 

 

- Мој херој , неће очево презимех ни прљаву славу , неће очево богатство, поносна и храбра девојка која је издржала тоне неправди, збацила их са својих леђа и наставља даље - написала је Љиљана уз фотографију својевремено.

Ина није нарочито активна на друштвеним мрежама, међутим познато је да студира Психологију на факултету уа Медије у комуникације.

БОНУС ВИДЕО: