Како се наводи у саопштењу МУП, прликом претреса станова осумњичених, пронађена је већа сума новца, више мобилних телефона, лаптоп који је коришћен за различите врсте евиденција, као и сим картице.

Женске особе, како се сумња, које су обезбеђивали за проституцију су предавали трећим лицима - корисницима услуга у пружању сексуалних услуга, а новац прибављен на овај начин делили између себе сходно задацима и покривали трошкове за ову криминалну делатност.

Подсетимо, припадници организоване криминалне групе, М. Т (48), Н. У. (28), С. Л. (41), М. Т. (37) ухапшени су по налогу Јавног тужилаштва за организовани криминал због сумње да су извршили кривично дело - удруживање ради вршења кривичних дела у вези са кривичним делом посредовање у вршење проституције.

Како се сумња, они су у периоду од јануара до почетка децембра ове године, ради стицања финансијске користи, организовали оглашавање за проституцију преко средстава јавног информисања, учествовали у посредовању, потом подстицали и наводили на вршење проституције више женских особа на територији Београда.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: