- Слободе су лишени М.Т., Н.У., С.Л.. Б. С. И М.Т. због постојања основа сумње да су извишили кривична дела удруживање ради вршења кривичних дела и кривично дело посредовање у вршењу проституције - саопштено је из Јавног тужилаштва за организовани криминал.

Припадници ове организоване криминалне групе су, како се наводи, у периоду од јануара до 5. децембра ове године на територији Београда проналазили и подстицали женске особе на проституцију, оглашавали проституцију путем „Хало огласа“, али и на интернет порталу намењеном за пружање сексуалних услуга www.сексиадресар.цом.

- Постављали су и ажурирали огласе са фотографијама и оглашеним бројевима телефона ангажованих особа, уговарали врсту услуге, место, време, дужину и цену, за шта су прибавили корист у неутврђеном износу, коју су делили међусобно. Сат времена сексуалних услуга је износио око 120 евра - наводи се у саопштењу тужилаштва.

Осумњиченима је одређено полицијско задржавање и они ће уз кривичну пријаву бити спроведени у Јавно тужилаштво за организовани криминал.

(Курир.рс)

БОНУС ВИДЕО: