- О мом концерту у Београду још се прича. Многи су ми рекли да ће им тај концерт остати доживотно у сећању. Стварно је била посебна атмосфера. Тамо у бившем Дому синдиката добила сам много награда и зато сам желела да завршни концерт направим баш тамо. Желела сам да се одужим београдској публици, која је то заслужила.

Многе Лепине колеге сматрају да је њено време прошло и да је требало да се повуче са сцене још пре много година, али певачица има на то спреман одговор.

- Ма како да не. Понеке колеге не могу да доживе то што сам ја доживела у каријери. Зато је њима криво што ја певам и што могу да певам и даље. Певам истим тоналитетом као пре 50 година и њих то боли. Боли их што сам ја још увек тражена и у жижи интересовања. Популарнија сам од свих њих заједно. Изгибох по телевизијама колико ме зову. Молим људе да ме више не зову и да направе паузу, изгледа да испадам из фрижидера. Онда ми људи са телевизије пишу да ме људи ненормално траже.

Фото: Д. Миловановић

 

Лепа је и даље наша најпопуларнија певачица у Канади и кад год тамо наступа, све је дупке пуно и тражи се карта више.

- Па то је истина. Шта сад ја да радим? А онда те љубоморне колеге коментаришу: "Шта има Лепа још да пева?" Па није мени за паре. На телевизији не певам за паре. Али, кад ме људи траже, што да престанем? Немам децу, немам ни унучиће, имам само песму и она ме подмлађује - изјавила је Лепа у интервјуу за Курир.

БОНУС ВИДЕО: