Драгица Радосављевић је више од две деценије у складном браку са Небојшом Негићем, међутим, мало ко зна да је славној певачици ово други брак.

Наиме, Цаканин први муж био је тајанствени Београђанин Борис којег је упознала у Макарској када је имала само деветнаест година.

 

Фото: АТА имагес

 

 

У то време, Цаканин први муж је радио на Институту Јурослав Чех, а љубав са певачицом десила се на први поглед. Иако су у почетку крили везу, Цакана и Борис су врло брзо решили да своју љубав крунишу браком. Венчање је одржано у кругу породице и пријатеља, а певачица се једном приликом присетила како је упознала човека који је освојио њено срце.

У то време, Цаканин први муж је радио на Институту Јурослав Чех, а љубав са фолк певачицом десила се на први поглед. Иако су у почетку крили везу, Цакана и Борис су врло брзо решили да своју љубав крунишу браком. Венчање је одржано у кругу породице и пријатеља, а певачица се једном приликом присетила како је упознала човека који је освојио њено срце.

- Са њим сам се упознала у Макарској, на мору. Са деветнаест година. Када долазите из мале средине и упознате некога ко је Београђанин, ко вас још воли и ви волите њега, желите само да побегнете из средине из које долазите. То ми је било, онако, фантастично. Волела сам га, све је било лепо и нисам морала да живим више у малом месту - почела је причу Цакана.

Фото: АТА имагес

 

 

- Нисмо ми имали проблема у смислу неверства, већ смо се једноставно удаљили јер је он много путовао. Потпуно смо се удаљили. Међутим, и дан данас се поштујемо и ту смо један за другог, шта год да затреба. Он је диван отац - закључила је својевремено певачица за домаће медије.

Цаканин први муж никада се није јавно експонирао, а певачица је одувек поштовала његову жељу да остане анониман. Круна њихове велике љубави је ћерка Маја која се родила две године након њиховог венчања.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: