Певачица Маја Маријана била је током деведесетих једно од омиљених имена на естрадном небу Србије. Атрактивним изгледом мамила је уздахе мушког дела публике, а својим гласом увесељавала све остале.

Осим због песама, које многи и данас воле да слушају, Маја је у медијима била присутна и због свог бурног љубавног живота. Певачица иза себе има два брака из којих је добила две ћерке Анђелу и Милицу.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/majamarijanaoffical

 

 

Маја Маријана је старију ћерку добила је са познатим телевизијским водитељем Жељком Стефановићем. Њих двоје су били у браку 3 године, а онда су одличили да се разиђу. Остали су у добрим односима и обоје брину о ћерки, која је изграсла у праву лепотицу.

Након тога, Маја Маријана је пронашла нову љубав. Она се удала за 15 година млађег Младена Шмакића и са њим је добила ћерку Милицу. 

Стефановић је својевремено говорио о браку са Мајом и открио да су остали у добрим односима.

- Били смо у браку од 1995. до 1998. и то је био брак из љубави. Упознали смо се 1994. у мојој емисији ‘Уз недељни ручак’ на Трећем каналу, а када нам више није ишло, развели смо се. Имамо дивну ћерку Анђелу, која иде код мајке и чује се са њом. Анђела је одлична ученица другог разреда гимназије и говори савршено енглески и немачки језик и бави се спортом - изјавио је он пре неколико година за домаће медије.

Фото: Јутјуб принтскрин/RTS Beogradska hronika Jutarnji program

 

 

Иако је са првим партнером остала у добрим односима, са Младеном то није био случај. Након њиховог развода многи медији су писали о проблемима који постоје међу њима, а за чије решење нису могли сами да пронађу решење, већ су их тражили на суду. 

БОНУС ВИДЕО: