ПОРОДИЦА У ШОКУ

Збуњени и неми су мештани села Торак, у општини Житиште, недалеко од Зрењанина, након што је објављена вест у појединим електронским медијима, да је наводно осмомесечни  дечак из овог села,  преминуо након пада са висине, када је навосно поломио врат, а да га је мајка претходно оставила самог заједно са троје мале браће, јер је отишла у коцкарницу. 

Случај се догодио још 27. новембра и то је потврђено из зрењанинске полиције, а дежурни полицајци у јутарњим часовима, нешто после осам, на лицу места, у породичној кући затекли су беживотно тело мушког детета, старости између седам и осам месеци.

Тело је одмах послато на обдукцију у новосадски Институт за судску медицину, где је према незваничним потврдама из полиције, утврђено да дете није пало са висине, да нема повреда врата и да се у несрећном случају, ради о такозваној изненадној смрти.

Више јавно тужилаштво, против мајке умрлог дечака није, а како незванично сатнајемо, нити ће покренути истражни и кривични поступак.

- Ја сам из Торка, ужасно је што се овакве ствари одмах приписују људима из малих средина, ко још нормалан у осам ујутро иде у коцкарницу и остави код куће три мала детета, а сад да ли неко има страст према коцкању, то су приватне ствари и не бих и њих залазио - каже мештанин Торка, уз напомену да је породици умрлог дечака итекако тешко и са су у шоку, након морбидних натписа.

БОНУС ВИДЕО:

ХАОС У ЦЕНТРУ КРУШЕВЦА: Камион се закуцао у зграду РФЗО