Ксенија је обожавача музику, живела за њу, али имала је врло несрећну животну причу, толико тужну и погодну за писање романа или снимање филма.

Њен живот престаје 16. марта 2010. године, када ју је у њеном стану у Београду усмртио дечко Филип Каписода, који је потом извршио самоубиство. Од убиства и самоубиства овог фаталног љубавног пара прошло је једанаест година.

- Никада ме нико није волео оволико као Филип. Не морамо ни да говоримо, довољно је само да се погледамо. Познаје ме боље него што ја себе знам - причала је тада Ксенија.

Фото: Принтскрин Инстаграм/Слика на профилу корисника xenia_pajcin xenia_pajcin

 

Кристијан Голубовић је рекао да је Ксенија била пандан жстоким момцима. Са њим је била у краткој "клиначкој вези."

- Она је била фатална девојка, онако лепа, док је била природна. Али та њена енергија, она је исто стрелац као и ја, била је мало... тада ниси могао да је зауставиш. Једноставно седнеш с девојком у кафану, а она поручи дупло пиво. Ја јој кажем а зашто дупло кад можеш једно да попијеш, па после ћеш друго. Не би требало уопште да пијеш пиво, а она ме на то пита Зашто?, ја кажем: Не знам даму која пије пиво - испричао је својевремено.

- Даме не постоје, постоје девојке, и то шашаве, каже она мени. Ја сам шашава девојка и почне да се смеје, па оно пиво проспе и каже: Сад ми донеси три дупла пива. И видиш да је она стварно шизибизи - рекао је Кристијан Голубовић.

Важила је за жену јаког карактера, а њену жељу  да буде доминантна у вези ниједан од мушкараца није могао да поднесе, па су се везе брзо завршавале. Она је желела савршеног, а онда је у Црној Гори упознала Филипа Каписоду. Филип је био десет година млађи од Ксеније, а разлика у годинама у почетку није представљала проблем. Чак је говорила да је он једин који може да је испрат, а она је због љубоморе усмртио у стану. 

(Србија данас)

БОНУС ВИДЕО: