Син и ћерке Јове Радовановића не баве се јавним послом иако се очекивало да ће бар једно од троје наследника поћи стопама славног комичара.

Фото: Архива Новости

 

 

Милош, Јована и Зорана нису од оца наследници таленат за певање и глуму или бар нису наследили потребу да своје способности јавно показују, ипак оно што се да закључити на основу пар фотографија из приватне архиве је да син и ћерке близнакиње поседују Јовину харизму, док истовремено гаје потребу да другима улепшају живот, најпре својој деци.

Бивши члан бенда "Седморица младих" живео је и даље живи да друге насмеје.

Фото: В. Данилов

 

 

Оно што га, међутим, издваја од многих успешних комичара је то што му је породица увек била испред каријере.

Изузетно посвећено Јова се бавио својом децом током њиховог одрастања, никада их није пуштао да се досађују. Није сматрао да је читање новина пред малишанима њима занимљиво зато је настојао увек да их анимира да буду креативни, цртају, глуме, од глине праве фигурице.

Све ово сада син и ћерке Јове Радовановића преносе на своје мезимце, а уметник не крије да кроз унуке поново проживљава дане када су му деца расла.

 

 

Тврди да му се чини да ће га унук наследнити, јер показује велику енергију и уместо да дека њега забаваља, он декин дан свакодневно чини занимљивим. Поносан је Јова на своју породицу, која му је увек била уточиште од проблема.

Ћерке близнакиње посебно су брижне према њему, а постала је навика да се породично окупљању на недељном ручку.

 

 

Имао је среће Јова са члановима породице, како сином и мезимицама тако и супругом Ковиљком која је истрпела сва његова професионална одсуства, корекције и изазове. 

Ускоро славни комичар обележава 83. рођендан а не сумња се да ће га у скромном дому на тај дан посетити управо најмилији.

БОНУС ВИДЕО: