Бивша водитељка Оља Црногорац већ дуже време има здравствених проблема, а своје битке дели са пратиоцима на друштвеним мрежама.

Foto: Printscreen Instagram / montenegrina_o

 

Она је овог пута снимак назвала срећним јер је коначно сазнала од чега болује и да болница неће бити у позадини јер је коначно сазнала истину. Тужну, али ипак истину.

 

@монтенегрина_о

50 људи у милион добије Адисонову болест . У тих 50 сам ја . Лецена кортикостероидима годинама ,доведена сам у стање да се мој организам бори против моје набубрезне жлезде . Оцајна , избезумљена , бесна и немоцна. То су моји осецају . ЗАСТО ЈА? Ко то бира и прави списак ко треба да има борбу зивота. Људи ,хвала вама ,толико лепих ствари сам дозивела од вас ,сто на улици сто у порукама , оволику подршку нисам ни сањала нити имала кад сам радила на тв-у,не знам како да захвалаим на свим информацијама ,линковима клиника ,именима доктора које ми стално саљете. Људскост није умрла . ПАЗИТЕ КОД КОГА СЕ ЛЕЦИТЕ И УВЕК ИДЕТЕ И ДОКТОРУ БРОЈ ДВА ПО ДРУГО МИСЉЕЊЕ ! Немојте да прођете као Ја! Докторе Ели , мој спасиоче,мој добри анђеле ,хвала ти сто и у 2 ујутру одговарас на моје очајне мејлове . Знам да ово никада нецес видети ,али да знас да има једна девојка која ти пали свецу за здравље 🙏🏾 ♬ оригинал соунд - Оља

 

- 50 људи у милион добије Адисонову болест. У тих 50 сам ја. Лечена кортикостероидима годинама ,доведена сам у стање да се мој организам бори против моје набубрежне жлезде. Очајна, избезумљена, бесна и немоћна.То су моји осећаји. ЗАШТО ЈА? Ко то бира и прави списак ко треба да има борбу живота. Људи, хвала вама, толико лепих ствари сам доживела од вас, што на улици, што у порукама, оволику подршку нисам ни сањала нити имала кад сам радила на тв-у, не знам како да захвалим на свим информацијама, линковима клиника, именима доктора које ми стално шаљете. Људскост није умрла . ПАЗИТЕ КОД КОГА СЕ ЛЕЧИТЕ И УВЕК ИДЕТЕ И ДОКТОРУ БРОЈ ДВА ПО ДРУГО МИШЉЕЊЕ! Немојте да прођете као ја! Докторе Ели, мој спасиоче, мој добри анђеле, хвала ти што и у 2 ујутру одговараш на моје очајне мејлове. Знам да ово никада нећес видети, али да знаш да има једна девојка која ти пали свећу за здравље - написала је Оља у опису видеа.

Наиме, Оља је након 3 године сазнала од чега болује, а вечити захвалност дугује енокринологу из Брисела. Даље је испричала да је целог живота кубурила са притиском, било је дана када није могла да се помери, јела је преслано, а резултати натријума су имали велике вредности и једноставно је увек имала проблема са бубрезима, да би отишла код најбољег ендокринолога у земљи, која јој је рекла да хормон није у реду, дала јој кортикостероиде и гурала их наредне 3 године али то није смела...

Оља је повраћала, губила на тежини, завршила у болници и нико није знао шта јој је, а кортикостероид јој је уништио надбубрежне жлезде, а затим је навела све симптоме... Да би на крају сазнала да је у питању Адисонова болест, а Оља је једна у милион случајева која је то добила у касним тридесетим годинама живота јер обично погађа мушкарце и то у много млађем добу. Ољи је криво што нико од наших доктора није схватио о чему се ради и која болест је у питању, али решена је да заједно са родитељима нађе најбољу клинику за лечење, а такође је и пратиоцима рекла да јој пишу ако имају неку информацију и поручила им да пазе код кога се лече.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".