Дејан Милићевић недавно је причао о ТГА синдром који је значајно утицала на његово здравље. Медији су писали да је у питању мождани удар, али се је он демантовао те натписе. С друге стране како наводи више су га у животу повредиле неке друге ствари.

Фото: АТА имагес

 

- Људи су ме више приватно повређивали него пословно. После 10 година у Македонији у року од 40 минута ми је испражњен цео стан. Имао сам камере, монтаже, лепо сам радио и зарадио фин капитал, уложио сам све. За пола сата све из стана се нашло на Косову и распродало се, а ја сам то наравно сазнао много касније. То је био велики стан у Скопљу, а блинд врата нису била обијена што је јако интересантно већ откључана. Испада да је неко некада узео мој кључ и направио нови... Не желим више ни да мислим на то. Очигледно је све морало тако да се деси. Све што сам зарадио нестало је за 40 минута, ни гаће ми нису оставили. Чак су и рутер понели, вероватно да ми поруче да нисам добродошао - рекао је Дејан и додао: 

- Када се све десило, као неко ко је подзнак рак помислио сам: "Ово је крај". Сео сам на под и говорио: "Океј, од сутра пиљара, добро јутро комшинице, како сте, требају ли вам јабуке? Продаваћеш дезодорансе, паризере, било шта". Али није све тако црно... Кренуо сам од нуле, никада нећу заборавити Весну Петрушевску и њихову певачицу Верицу Пандиловску које су ми одмах притекле у помоћ и у периоду бомбардовања а то ћу памтити док сам жив - рекао је он за Курир. 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".