Барбара је стекла енормну популарност када је пре пар година снимила обраде заборављених хитова, а сада се присетила свог првог наступа.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/ барбара.бобак

 

- Језиво (смех). Ја сам почела да радим у разрађеном бенду где је била већ певачица и ја сам била друга певачица. Ја сам неко ко жели све и одмах и не могу да кажем да ме је ударило на сујету, али питала сам се што ја сада не могу да певам све време када већ све песме знам - присетила се Барбара која признаје да је имала трему:

Фото: Принтскрин/Инстаграм/ барбара.бобак

 

- Ипак, била сам почетник и колико год ти да знаш да певаш, певање на микрофон је другачије, мораш да знаш да бараташ том справом да ти глас изађе најбоље могуће. То је било отужно, имала сам тремицу коју сам утопила у доста бамбуса, али одрадило се. Радили смо по крају где је познато да људи нису претерани весељаци, гледају те и седе такви су и није било баш лако, сваки почетак је тежак али битно је да је сада овако како је.

Као певачица која је због естраде напустила студирање, открила је и да ли је имала подршку околине.

- Нисам неко ко тражи подршку и неко ко прича са пријатељима о послу. Ја сам њима испричала сво су ми рекли да већ знам све, урадила сам домаћи и трудила сам се да то не утиче на мене и да посао не доносим кући, искрена је била Барбара.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".