Брачни пар нађен је 27. новембра у својој кући, а њихова беживотна тела нашао је њихов рођак који је дошао да их обиђе након што се нису јављали на телефон. Сумња се да је до трагедије дошло након што је исцурео плин из боце, кућа се испунила гасом и они су се на спавању отровали.

Брачни пар је био веома активан на друштвеним мрежама, а понајвише на Тиктоку- где су скоро свакодневно објављивали клипове у којима су неретко били срећни, насмејани и пленили су добротом и харизмом. Бранкица је иначе, 16. новембра објавила последњи статус на Фејсбуку где је навела да је у љубави са њеним партнером пуних 14 година.

- 16.11.2009. - 16.11. 2021. годишњица везе и три године лепог брака - написала је настрадала Бранкица на свом Фејсбук профилу, а испод ове објаве само су се низали лепи коментари и честитке.

- Честитамо лепи наши! 103 па опет, нека вам је са срећом - пише у једном од бројних коментара.

Истог дана, 16. новембра и Игор је променио своју профилну фотографију па је тако објавио слику са својом изабраницом Бранкицом Нешић. На поменутој фотографији може се видети како загрљено позирају испред манастрира Острог. Ову објаву прате такође, бројни коментари.

Фото: Друштвене мреже

 

Иначе, Бранкица је често објављивала своје улепшане и монтиране фотографије. Такође, она је обожавала мачке па се тако често на њеним клиповима може видети како у кадру мази мачку и игра се са њом

Игор Нешић је на свом ТикТок налогу био познат као Гига где је објављивао разне смешне клипове, а зарад хумора често је стављао и перику како би својим пратиоцима био занимљиви, а знао је и да објави како се вози у авиону и маше, а заправо седи у породичном дому и маше својим пратиоцима. Нешић на свом профилу има и фотографију са Кристијаном Голубовићем, где се може видети да је Кристијан до пола го, а Нешић му је у загрљају.

На истим тим друштвеним мрежама могу се наћи бројни опроштаји од брачног пара након сазнања да су настрадали.

Фото: Друштвене мреже

 

- Почивајте у миру драги наши људи! Широко вам небеско царство. Нека вас анђели чувају на небу - само је један од бројних опроштаја од брачног пара који се скоро савкодневно оглашавао на ТикТок-у где су пленили својом добротом и спонтаношћу.

Настрадали Игор радио је у једној нишкој фирми, док је Бранкица била домаћица.

БОНУС ВИДЕО:

(Курир)