Како незванично сазнаје Блиц, њихова тела је пронашао рођак када је 27. новембра око 13.15 особа дошао у стан у којем су живели јер се, према незваничним информацијама, нису јављали на телефон.

У нишкој полицији "Блицу" је кратко потврђено само да су тела две особе - мушкарца старог 41 годину и жене старе 38 година, нађени у стамбеном објекту у којем су живели.

- Обавештено је Више јавно тужилаштво у Нишу. Полиција је предузела све мере и радње из њене надлежности. Нема сумњивих околности - потврђено је Блицу у Полицијској управи у Нишу.

Узрок смрти званично није наведен, али према налазу полиције нема сумње да је смрт насилна или да је последица било каквог кривичног дела.

Преминули у сну од гушења

Како "Блиц" сазнаје, чињеница да се у просторији осећао плин снажно намеће сумњу да су супружници настрадали у сну услед угушења плином, али ће тачан узрок смрти бити познат након обдукције.

За сада званично није познато да ли је смрт наступила услед цурења плина из неисправне плинске инсталације на неком од уређаја који користи овај енергент или на други начин.

Будући да Ниш нема у плинску мрежу у зградама вероватно је у питању плинска боца решоа, грејалице или шпорета.

Подсетимо, пре два дана догодила се трагедија код Беле Цркве када су се супружници отровали димом из пећи на пелет.

Жена је настрадала, а мушкарац хитно превезен на ВМА где је у тешком стању.

Незванично сазнајемо да је димњак испуштао угљен-моноксид.

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".