Након што је Маја Маринковић током данашње емисије ''Питања гледалаца'' јасно одговорила да је могуће да након свега још воли Филипа Цара, он се огласио, а оно што је имао да поручи Маји се сигурно не би нимало допало.

Фото: Принтсцреен ТВ Пинк

 

- Могуће. Искрено, волела бих да то престане овде и да кренем даље. Када сам могла да прежалим Јањуша, мислим да ћу моћи и то. Проћи ће све то и када сам могла ово, што не бих могла и то, тако да само време, нови људи и нова дешавања. Проблем ми је тренутна енергија, пар људи има које волим, али не знам шта се дешава - рекла је Маја током данашње емисије и додала:

- Видели смо да је ушао у однос са Александром када је она оставила Дејана, а онда смо се свађали овде и он ме је пребацио преко рамена и одвео у паб... Ја то никада не бих дозволила да сам негде океј, да се толико понизим, ја сам њега стварно волела и јесте то тако. Ако имаш искрене емоције према тој девојци, када је та девојка трудна, ја њега нисам прва контактирала. Ми смо били у контатку месец, скоро два, ако се не јавим, онда иде што се нисам јавила, па онда шта сам радила. Ја кажем: "Чекај, ако имаш емоције према некоме, што мени постављаш та питања?". Ми се добро познајемо јер смо прво били пријатељи десет месеци. Када су изнели ствари једни о другоме, не може Маја да буде крива за лошу ситуацију у вези. Ко има имало мозга...Он је као пријатељ добар, али као партнер, не. Мислим да је увек ишао линијом мањег отпора, јер зна се каква сам ја. Она је неко ко трпи, ко дозвољава те ствари - рекла је Маринковићева данас, а оно шта је Цар рекао сигурно ће је шокирати:

- Немам шта да кажем, нити гледам, нити нешто пратим... Непријатно ми је због свих питања на ту тему. Не занима ме шта ко прича унутра, нити ме ико од њих интересује. То је све што имам да кажем - поручио је Филип Цар за Пинк.рс.