Јелена Томашевић и Иван Босиљчић важе за један од најскладнијих парова унутар српских уметничких кругова.

Славни пар у браку је читаву деценију, а мало ко зна да су њих двоје пре венчања раскинули на неко време, а онда обновили романсу јер су схватили да су суђени једно другом.

Гостујући у емисији код Александре Јефтановић и Бошка Јаковљевића, славна певачица открила је непознате детаље о раскиду, а потом и помирењу са садашњим супругом.

Фото: АТА имагес

 

 

- Десило се то пре више од десет година. Иван и ја смо се забављали и под притиском медија смо се разишли. Свако је имао неку своју причу, своје мишљење на то: треба или не треба.

- И баш тада Сергеј Ћетковић, мој драги колега са којим се и приватно дружим, назвао је да ми каже како ми је написао песму. Пусти ми он песму "Да ми је да ми се врати мој драги". Кажем ја да не долази у обзир да ја њему певам "Да ми је да ми се вратиш", испричала је Јелена кроз смех. 

Фото: АТА имагес

 

 

- Стварно, ја да испадам јадница, нећу да певам ову песму. И прође неко време, богами, мислим око две године, Иван и ја смо се већ помирили и једном приликом му кажем: "Е, да ти пустим шта ми је Сергеј написао, а нисам никад отпевала".

Песма Јелене Томашевић на прво слушање допала се Ивану, а публика је на концерту заједно са певачицом пева од првог до последњег стиха.

- Доживела је та песма невероватан успех, на концертима је невероватно емотивно доживљавају. Да ли су људи чули ову причу или нису, то не знам, али свако се пронашао у овим стиховима, закључила је.

БОНУС ВИДЕО: