Током вишедеценијског рада на естради, Дејан Милићевић стекао је статус еминентног фотографа и редитеља који је сарађивао са готово свим јавним личностима, међутим, мало ко зна детаље из његовог приватног живота.

Иако се дуго шушкало о његовом здравственом стању након што је изгубио вртоглави број килограма, Милићевић је сада решио да стане на пут бројним спекулацијама и открије праву истину.

– Што се тиче мог здравља, неке ствари сам желео сам сам да урадим, као што је ресекција желуца. Хтео сам себи да приуштим нормалну гардеробу, а не да шијем ствари на местима где се облаче огромни људи. Бавим се модом, модни сам фотограф и требало би пристојно да изгледам и дам прави пример. Са друге стране били су јаки енергетски удари на мене, људи се и данас у модерном свету баве тиме. Покушавали су да ме елиминишу, да не функсионишем– почео је причу за Курир, а потом наставио:

Фото: АТА имагес

 

 

- То што су писали по медијима да имам мождани удар је потпуно сумануто, у питању је био ТГА синдром који се јавља код мушкараца и жена услед превеликог оптерећења мозга и тада систем "забагује" као и компјутер. Прво што крене да брише су скорашњи фајлови, ја више никада нећу моћи да се сетим тих 12 сати стања у коме сам био. Свега пре тога сам се нормално сетио, али те сате никада нећу моћи да вратим. Када сам доживео тај ТГА синдром, тај енергетски удар, знао сам и ко је моја мајка и где живи. Звао сам монтажера у том тренутку када сам био насред улице и тачно је по гласу чуо да се нешто дешава јер ја никада нисам пио, пушио или дрогирао се.

Након тога уследила су бројна лекарска испитивања, прегледи и анализе, а тај период оставио је велики траг у животу Дејана Милићевића, али га и научио важној животној лекцији.

Фото: АТА имагес

 

 

- Одмах су знали да није ни мождани ни срчани удар, већ тај ТГА синдром. Задржали су ме неколико дана због испитавања и неко је јавио да лежим на одељењу за мождане ударе и тако су кренуле приче по медијима. Наравно да то није истина, то је тај синдром који се десио услед оптерећења и баговања мозга, све је трајало 12 сати и након тога сам се потпуно освестио. То се дешава само једном у животу. Пазите се и чувајте своје здравље, немојте превише да оптерећујете свој мозак ни информацијама, ни сликама, ни буљењем у телефон јер преоптерећујете мозак који има своју одређену меморију и десиће вам се да је попуните, не дај Боже да вам се деси исто или слично као мени- испричао је Дејан.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: