Рамо (64) из Лисковца, из БиХ, и Сенија (60), живе у селу Грабовац. Он се доселио код ње у кућу, али, нису венчани. Своју причу поделили су за Јутјуб канал "ТВ Крајина".

Каже да има седморо деце и све је оставио због ње.

- Самоћа нас је навела на ово, да нисмо сами, да имамо једно друго - каже Рамо на питање како су решили да живе заједно.

Сенија је испричала да га је нашла на Фејсбуку и када је видела његов профил допао јој се.

Фото: Јутјуб принтскрин/TV Krajina

 

 

- Подсетио ме је на Џеја, послала сам му захтев, он ме питао, већ ме је ујутру у четири звао, али нисам хтела одмах да се јавим. Рамо каже да му се она јако свидела и да је зато звао одмах ујутру. Затим су се путем видео позива чули одмах ујутру, а она је покушала још неколико пута да га позове тог дана.

- Испричао ми је да има 1.300 евра пензије, "мерцедес", што је мени одговарало, изашла бих негде, сама сам - прича она.

Рамо каже да је радио у Аустрији, а Сенија додаје да је рекао да има и добру кућу, да она има своју пензију исто, те да јој је то све одговарало.

- Дошао је он прво код мене да живи, једно месец дана и након тога, нема његове пензије. Излазили смо, плаћао све, ишли на музику, џентлемн прави. Били смо тада у вези, климаво још, нисам се одлучила да живимо заједно. Након месец дана смо одлучили да он дође код мене - објаснила је она.

Када се доселио код ње, све је било у реду, али након дужег времена се запитала што је никад није позвао код њега, да види кућу.

- Рекох, ајмо мало твојој кући, кажеш да си сам, сумњам да си ожењен. Одвео ме у Лисковац, а не у Бихаћ, мало ме је лагао. Мени се баш није свидела кућа. Прошао један месец, нема пензије, ја ћутим. Други месец нема пензије, трећи, нема пензије. Ја га питала да ли добија пензију, он каже није видео поштара. Четвртог месеца реко, "ајмо у пошту, где примаш пензију". И онда се он разотркио да нема пензије, да је дужан, да нема куће у Бихаћу и све што је обећао све је слагао. Сем истине, да ми неће фалити воде, дрва, јаја и кобасица - испричала је она детаљно.

Он је то потврдио све и рекао да је не би другачије оженио, да је није лагао.

- На тај начин сам морао да је освојим, нисам могао другачије. Сада овде нормално живим, све ми одговара. Не радим ништа, уживам, имам два аута. Да нисам знао да слажем, сада ми не би било овако добро - рекао је он.

Није више лагао, могу да му верујем на реч. Има шест месеци како живимо заједно и све је у реду. Његова деца ме зову, јаве се, поштују ме - рекла је она.

(ТВ Крајина)

БОНУС ВИДЕО: