Кејт и Мартин су инфлуенсери и брачни пар, а на Инстаграму их прати по око 40.000 људи. На својим профилима деле тренутке из свог живота, те су тако објавили и снимке занимљивих момената са свог венчања. Међу видеима се нашао и снимак првог плеса, који је био у најмању руку провокативан.

Кејт је носила прелепу чипкану венчаницу, чији је горњи део био корсет, а сукња је имала дубоки шлиц, те јој се видела подвезица и пре самог традиционалног скидања. Оно што је међутим изазвало скандал био је начин на који је Мартин решио да ту подвезицу скине.

Наиме, он је пре тога својој тек венчаној супрузи приредио прави “врући” плес у крилу.

Кејт је седела на столици насред подијума док ју је Мартин опкорачио и почео да се увија око ње њишући куковима. Гости око њих су навијали и снимали сцене, а тик иза младе стајали су њени родитељи.

И када су мислили да су најгоре вероватно видели, уследио је врхунац перформанса младенаца, од ког се младин отац избезумио.

Младожења је заронио главу испод младине сукње и покушавао да зубима стргне подвезицу с њене бутине. Кејт се смејала, док су иза ње стајали њени родитељи.

Њена мама је телефоном снимала сваки детаљ свадбе, док је њен тата све време стајао смркнутог израза лица скрећући поглед, а потом се од непријатности окренуо и удаљио од догађаја.

Баш те секунде Мартин је успео да стргне зубима подвезицу испод Кејтине сукње.

- Он је срећан због мене, али и даље је мој тата. И док он није могао даље да гледа, моја мама је све то снимила - написала је невеста у опису објаве.

БОНУС ВИДЕО: