Кошаркаши Денвера, Арон Гордон и Мајкл Портер Јуниор, открили су занимљиве детаље о Николи Јокићу.

Фото: Профимедиа

 

Српски центар је пропустио последњу утакмицу Нагетса због бола у леђима, а о њему су саиграчи говорили у Портертовом подкасту.

Фото: Профимедиа

 

Познато је да су Јокић и Гордон велики пријатељи. Американац је прошле године гледао утакмице Србије на Европском првенству, а овог лета је био Николин гост у Сомбору.

- Јокић је велики лидер. Увек је тачан, сваки дан. Тренира сваког јутра, одигра утакмицу, па после утакмице диже тегове. Редовно ради сваког дана. И на све то, скроман је. Кад имате двоструког МВП-а и најкориснијег играча НБА финала који је тако несебичан, то вам је као дар са неба. Ако он то може, онда могу и други да деле лопту. Он је звер - рекао је Гордон.

 

 

Портер Јуниор је потом открио и како се Србин "спремао" за нову сезону.- Он је јединствен. Кад га гледате из ноћи у ноћ, он је најбољи играч ког сам икад видео. Лудо је шта све може да учини. Раније је био добар, али није био толико заинтересован. Растао је из године у годину. Чак и после МВП сезоне. Како је то могуће да постанеш бољи после МВП године? Бољи је и ове године, а освојили смо прстен. Причао сам с њим и рекао ми је да је у Србији пио шест пива дневно. Вероватно није ни дирнуо лопту. Вас двојица имате врхунску хемију, кад ти он баца лобове за закуцавања - рекао је Мајкл Портер Јуниор. 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".