Музичар иза себе има бурну животну причу, обележену великом трагедијом. Наиме, туга и патња почела је када је његов син Еди као војник страдао 1992. године. Мишо и супруга Анита тврдили су да се све десило под чудним околностима.

Фото: Јутјуб принтскрин

 

"Након Едијеве смрти више ме не занима живот", често је понављао Мишо којем се тада цео свет срушио. На таблетама је била и Мишина супруга Анита, а након неког времена брак им се распао. Причу о томе шта се тачно догодило његовом сину певач никада није испричао до краја.

"За разлику од папира које смо ми добили, а у којима је стајало да је наш син умро од прострела главе, таквог да би на крају могао да живи, права је верзија била другачија. У тим је документима писало да је Еди умро од сепсе изазване великом количином бактерија у организму", рекла је једном приликом Анита.

Фото: Јутјуб принтскрин

 

Еди је био седам дана у коми и умро је у великим боловима. Анита је и тада тврдила да се сигурно није сам убио и да је био део неке политичке игре.

"То је оно што и мене и Мишу као родитеље боли. Мишо се желео светити, тражити правог кривца, али ја сам му саветовала да то не чини јер свакоме ће се вратити мило за драго", објаснила је.

Нова веза с видовњакињом Силвијом Конте Калви Марковић почела је да пуни насловне стране новина. Певач је покупио ствари и отишао из породичног дома. Истог послеподнева Анити је познаница јавила да се укрцао на трајект за Брач с дотичном дамом. Његова ћерка Ивана није поднела то што их је отац оставио. У пророчници, певач је видео особу која ће му помоћи да врати мир.

"Четири година сам био полумртав, лежао накљукан седативима или сам био на гробљу", испричао је Мишо, који је себи у међувремену придодао и име Мате.

Ћерка Ивана све је теже подносила отуђеност оца. Након погибије старијег брата, очеве тешке депресије и развода родитеља, посегнула је за хероином.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".