Миљана Кулић имала је 105 килограма, после операције смањења желуца драстично је смршала, а како је сада истакла, смршала је 50 килограма.

Миљана је гостовала код Огњена Амиџића у емисији "Амиџи шоу" и том приликом су је сви похвалили како сада много боље изгледа него раније.

- Смршала сам педесет килограма, морам да почнем да тренирам да се затегнем. Имам конституцију фантастичну - рекла је Миљана.

 

 

Миљана Кулић је открила да је након изласка из ријалитија чека и операција. Наиме, како је истакла, Кулићева ће отићи код пластичног хирурга, како би извадила хируршким путем биополимер у уснама који је већ покушала да среди, али није било успешно.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ АмиГ Схоw

 

Подсетимо, Миљана је, пошто је догурала на 105 килограма, отишла на операцију желуца, после које је једва преживела.

- Раније сам доручковала по пет сендвича и палачинку с кремом, за ручак сам јела пасту и два парчета торте, а за вечеру целу пицу! Сада ми је довољно 150 грама меса да ме засити - испричала је она раније и похвалила се да је смршала 27 килограма за три месеца.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ АмиГ Схоw

 

- После смањења желуца јела сам само кувану храну, разне чорбице и компоте. Сада једем месо, али по 150 грама, не више. То ми је довољно. Поједем парче пилетине или рибу и то ме држи цео дан. Свесна сам да ћу целог живота морати да пазим на исхрану, али не смета ми. Морам да се придржавам свих савета лекара јер ћу у супротном себи направити озбиљан проблем.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".