Ти коментари су трајали месецима, а водитељка која је недавно престала да ради на телевизији Пинк сада се први пут осврнула на то и објаснила о чему се ради.

- Ми смо навикли на то. Најлакше је рећи данас: "Види је, пијана је". А, ти ниси ни свестан колико си уморан, али гураш. Никад нисам волела да кажем да сам уморна, никад се нисам жалила. Па, колико жена сада гледа ово, које саме одгајају децу? Моја деца живе са мном, па просто, дођу с посла... У ком год да си послу, када још и одгајаш децу, а имаш и свој живот и професију... - рекла је Душица, објаснивши колико је била уморна.

Фото: ATA Images

 

 

- Ја сам раније мислила да сам лења. У једном тренутку сам се чак уплашила, мислила сам да сам у депресији кад сам чула Александра Станковића који је написао књигу о томе. То као дођеш с посла и станеш... ја седим у колима по пола сата, седим код куће... Има један квиз који играм на телефону, и тако седим са шминком, једноставно не могу да кренем да се спремим за спавање. Мени је моја ћерка рекла: "Коначно ћеш живети једном нормалним животом темпом". Дешавало ми се да завршим емисију у 6:00, у 6:30 сам кући, а децу у 8:00 возим у школу. Онда купим доручак, понекад направим и ручак. Ја сам и мама и ћерка, и другарица, и девојка, заправо жена... Просто, стварно ми треба ритам - рекла је она у емисији "Мале Ствари" на Хајп телевизији.

БОНУС ВИДЕО: