Сашина идеја је била да направе квартет. Учествовали су Драган Којић Кеба, Рођа Раичевић и Шабан Бајрамовић: 

- Године 1994. направио сам песму "Медени колачи" и позвао Драгана Којића Кебу, покојног Рођу Раичевића и Шабана Бајрамовића да направимо "Гранд квартет". Чак се и Шабану допала песма и ми смо све то снимили код Жељка Митровића. Сви су ту песму отпевали и сад треба да је први пут емитујемо на телевизији. Требало је да иде све на Трећем каналу у директном преносу у девет увече. Дошли смо Кеба, Рођа и ја, сви с гитарама и они нам кажу: "Људи, имате још пет минута до укључења", али нема Шабана Бајрамовића! Како ћемо без њега? - рекао је у "Звездама Гранда" Поповић.

Фото: АТА имагес

 

Краљ ромске музике је заборавио да дође, па се нашалио са Сашом Поповићем: 

- Кад је прошло већ неколико минута, ми се поређали на сцени, али он не долази, нема га. Ништа, ми, ко попишани, склонимо се са сцене. Тад нису постојали мобилни телефони, па сам тражио фиксни да га позовем. Окренем Шабана, он се јави. Кажем ја: "Шабане, где си ти?", а он мени: "Еј, Сале, па где си ти". Ја му објасним да га чекамо на сцени и да треба да певамо песму по договору, а он ће мени: "Е, па што ниси послао 200 марака, онда бих дошао" - причао је Поповић, да би потом објаснио:

- После смо изгладили све то. Није ни битно на крају да ли смо му дали паре, Шабан је испао шмекер у сваком случају. Почели смо да се шалимо, рекао је да је заборавио да треба да дође и то је било то. Шта да радимо, дешава се.

Фото: Архива ТВ Новости

 

 

БОНУС ВИДЕО: