Селма је на наступу у Сарајеву показала симбол двоглавог орла који представља знан Велике Албаније. Многи пратиоци, фанови из Србије су је осудили због њеног геста: 

Певачица се сада јавила у лајву и причала о теми која тресе естраду. 

- Селмић, дођи нам у Србију опет, народ те воли - поручио јој је један пратилац. 

- Ја ћу свуда доћи, то што други покушавају да ми наместе, неће им успети. - рекла је певачица, а потом са сигурношћу открила све о забрани уласка у Србију.

- Нисам добила забрану, никада је нећу добити. Знам да би неки волели, али надајте се узалуд. Онда би забрану требало добити сви ови који у Босни и Херцеговини дижу три прста - рекла је она, па се осврнула на гнев јавности који је навукла својим поступком: 

- Нису забранили, то су само покушаји, бојкот. Селма се враћа у пуном сјају. Све намонтирано. Немам се због чега извињавати, нисам ништа урадила - након чега су кренули да се нижу коментари: 

- "Како намонтирано кад си показивала", "Добићеш забрану у Србији. Како се осећаш поводом тога" - били су само неки од коментара, док су јој неки пружали и подршку.

Селма је добила подршку и од млађе колегинице, певачице из Звезда Гранда, Даде Мешаљић, која јој је упутила неколико емотикона срца. 

Бројне личности из Србије осудиле су Селму због таквог понашања. 

БОНУС ВИДЕО: