Легенде српског глумишта Милена Дравић и Драган Гага Николић били су једно другом највећа подршка и ослонац, а на љубави су им завидели многи. Иако се Милена удавала три пута, Драган је био њена љубав за сва времена. Били су у браку преко четири деценије, а једном приликом легендарни Гага објаснио је како су успели да одрже брак.

Фото: репринт ТВ Новости

 

"Тешко је то описати, али мислим да је све у границама нормале. Као и у сваком браку, било је трзавица и свађа, као и лепих тренутака. Не знам да ли је олакшавајућа или отежавајућа околност што се обоје бавимо овим послом, па смо често били раздвојени. Она би снимала на једном, а ја на другом месту тако да смо имали прилике да се ужелимо једно другог. То што се бавимо истим послом понекад може да буде и минус, али ми смо успевали све то да пребродимо", испричао је тада Гага.

Децу нису имали, али им је рођака Ива надоместила ту празнину и била им је центар света.

Фото: Архив Новости

 

"Бити родитељ је једно искуство и нешто што је потребно сваком живом бићу због настанка врсте. Сматрам да је то што немамо децу велики недостатак, не мана, али једноставно је тако. То нам даје шансу да сву децу гледамо као своју. Ми имамо нашу малу нећаку Иву, која има пет и по година. Она нам је надокнадила све оно што ми нисмо имали и око ње се окреће цео наш свет", рекао је Николић, који је важио за непревазиђеног џентлмена, док је Милена је додала:

"Драган и ја немамо деце, али смо целог живота породица. Као што смо обоје везани за наше породице. Обоје обожавамо нашу унуку, унуку мог брата и обоје смо веома брижни према најближима".

Драган је преминуо 2016. године, а Милена две године касније.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".