На почетку суђења Ј. М. је изнела своју одбрану, а како се сазнаје, она је признала да је преносила дрогу.

Међутим, тврдила је да није имала умишљај, односно да није имала намеру да то ради.

- Она је признала да је преносила дрогу, али је тврдила да је била натерана на то, али није желела да открије ко ју је натерао - каже извор.

Тенисерка је на суђење доведена из притвора у којем се налази од хапшења.

Подсетимо, оптужницом Ј. М. се терети да је у периоду до марта ове године, неовлашћено, ради даље продаје, преносила опојну дрогу и то око 8,5 килограма марихуане.

Оптужницом се окривљеној на терет ставља кривично дело Неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога у саизвршилаштву. За ово кривично дело запрећена казна затвора је од три до 12 година.

Са малолетником отишла по дрогу на Копаоник

Постоји оправдана сумња да је Ј. М. 12. марта ове године заједно са малолетним лицем, према којем је поступак раздвојен, одвезла аутомобилом марке “смарт” до Копаоника, до места Ново село и од НН лица преузела једну црну путну торбу у којој се налазило укупно 8,5 килограма марихуане упаковане у 20 пакета и ставила је у пртљажник. Приликом повратка за Београд осумњичене су зауставили полицијски службеници СБПОК-а и лишили их слободе.

Хвалила се луксузним животом

Јелена је повремено држала часове тениса, а у аутомобилу су је приликом претреса пронађени и тениски рекети, поред дроге.

- Цео живот тренира тенис, професионално се тиме бавила. Ишла је на разна такмичења, у соби има безброј пехара и медаља. Ишла је у другу економску ванредно, добила је чак и стипендију преко тениса - испричао је комшија ухапшене тинејџерке.

На друштвеним мрежама, тенисерка је позирала и на квадовима, те је стално истицала своје атрибуте и спортску грађу.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: