Родитељи Јелене Ђоковић, супруге Новака Ђоковића, не појављују се у јавности, а судећи по интервјуима у којима их је ћерка помињала, јасно је да су живот посветили деци. 

Фото: АТА имагес

 

Јелена са поносом истиче да су се они трудили да њену сестру и њу усмеравају на прави начин, а посебан утицај на њу имала је борба њене мајке. 

- Верујем да жене многе особине стекну гледајући своје родитеље, понајвише мајке. Моја мајка је мене и сестру рано родила, подизала нас је и све време радила. Ништа јој није било тешко, лавовски се борила да нам омогући квалитетан живот и образовање, у врло тешким условима - рекла је Јелена.

Она напомиње да је веома важно то што је њен отац ценио карактер њене мајке, као и да је живот у оваквој породици учинио много за њену личност.

- Најлепше од свега је што сам у оцу видела одобравање и оснаживање те мамине лавовске црте. Због таквих родитеља сестра и ја се трудимо да будемо самосталне, те не чекамо да нам било шта падне у крило, већ се боримо за то. Саветовала бих и остале младе жене да се свим срцем боре за оно у шта верују - рекла је Јелена.

Подсетимо, Јелена је поносна мајка Таре и Стефана и на челу је Фондације "Новак Ђоковић". Јавност је повезује са скромним понашањем и смерним стилом по којем је позната. 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".