Анабела Атијас је имала врло тужну животну причу, коју је она испричала. Једном приликом је испричала како је замало остала без крова над главом, али и највеће љубави. 

- Било је много тешких момената и у сваком периоду мог животу рекла сам да је сада најтеже. Не може да се пореди са моментом кад сам остала без свог дома и моје прве љубави која је трагично настрадала. Пуно сам пута рекла да нас свака фрустрација јача, на крају се све добро завршило - рекла је Анабела и додала:

- Потпуни распад, у моменту останеш сам без ичега. Имала сам само 16 година. Научила сам да је најгора могућа клетва имати, па немати. Мени се десило да сам преко ноћи ушла у пакао. Веровала сам да нећу преживети то што ми се тада дешавало. Сурово сам била остављена на милост и немилост животу да нисам знала где ћу да заноћим и шта ћу да поједем. Недавно ми се десило да ме је једна госпођа назвала уличарком, можете ме тако назвати, али је та једна уличарка после постала једна успешна жена, мајка... На крају ти академици који се бусају дипломама нису већи људи, осим ако не помогну некоме. Најлакше је подругивати се и користити нечије слабости, то је дно дна - поручила је певачица у "Премијери".

Певачица истиче да је захваљујући болу постала ово што данас јесте: 

 -Желела сам само да умрем, да ме нема, била сам сама, нисам имала ниједну светлу тачку у том моменту и нешто што би ме одржавало у животу. Људи никад не треба да губе веру да Бог има план за нас. Губитак и бол су од мене направили оно што сам данас - потом је рекла како се сналази у улози баке. 

- Улога баке је моја најважнија улога. Не умем да објасним колико је то све некако другачије и колико ми је важно да мојим унучицама будем боља бака него што сам била мајка. Желим да ме памте тако, као ја моју баку. Путујем пуно, доста умора је ту, али сваки тренутак сам са њима и гледам да се нађем Луни.

БОНУС ВИДЕО: