Р. С. (33), је бивши момак Таре Симов, који се убио у ноћи када је претучен његов пријатељ Стефан Михић. 

Била су тројица момака која су тукла Стефана, Р.С. (33) је био један од момака који је намамио свог дугогодишњег пријатеља у стан: 

- Истина је, претукао ме је Роберт Стефановић. Били смо пријатељи 17 година и био ми је као брат. Делимо сличне судбине, обојица смо изгубили мајку. Роберт је био лабилан. Имали смо конфликт пре четири године око девојке када смо се разишли. У међувремену, ја сам ушао у "Задругу", а он је имао проблеме са законом. Роберт је био генерално проблематичан дечко. Имао је кратак фитиљ што га је коштало много и  на крају је завршио у затвору. Када су га затворили, било ми га је жао, желео сам пређем преко свега, па сам му слао и новац за кантину. Ипак, он је мени можда опростио, али није заборавио - прича Стефан за Информер.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/stefanmihicofficia

 

Стефан је отишао то вече у стан на Петлово брдо, мислећи да му се неће ништа лоше догодити. 

- Дошла је ситуација да је изашао из затвора са наногицом.Дешава се да смо се чули тог дана, када ми је рекао: "Хајде, дођи одмах код мене да пијемо, ти имаш пуно девојака". Наравно, да сам знао да ће ме неко намамити на такав начин како би ме свирепо малтретирао, сигурно не бих отишао - прича Стефан, па додаје:

- Отишао сам да се видим са њим јер нисам очекивао ништа лоше, размишљао сам о томе да га познајем цео живот. Дошао сам тамо тако што је послао брата колима по мене. Одмах по доласку ми је рекао: "Ценим што си имао м*да да дођеш". Затим нам се придружио још један момак, такође боксер. Кренули су ми да ми лупају шамаре. Почели су крвнички да ме ударају. Један по један. Рекли су ми: "Сад ћеш да припремиш паре". Звао је мог оца три пута и рекао му да ћу остати три дана ту. Мој отац се, срећом, није јавио. Тражили су ми од 5-30.000 евра. Био је ту са нама и Робертов млађи брат који ми је додавао пешкире како бих санирао повреде и обрисао крв. Тукли су ме рукама, али у питању су професионални ММА борци. Садан сам цео у подливима. Имам поломљено десно ребро и оштећен бубрег.

Михић је испричао како је дошло до тога да се растану, односно да се он спаси од батина: 

- Растали смо се када су се споречкали хоће ли ме још тући. Видео сам да ми нема спаса, па сам успео да побегнем. Имам трагове од стакла свуда по руци. Сав поцепан и го сам отишао. Све се ово догодило у уторак између 17.45 до 9 ујутру, а он се обесио следећег дана око 10. Нађен је закључан са унутрашње стране. За све што вам говорим постоје докази, снимци са камера и у све је упозната полиција. 

Бивши задругар је открио да ли је дуговао новац Роберту: 

- Никада му нисам дуговао ништа. Ја сам њему само помогао много. Немам никакву грижу савести. Нисам осумњичен јер сам у време његове смрти био у болници - закључује Стефан Михић за поменути медиј.

БОНУС ВИДЕО: