Према астролозима, један од разлога зашто се они тако понашају записан је у звездама.

1. Рак

На врху листе су Ракови, који су познати по нерасположењу и негативности, али то није једина ствар о којој се треба бринути када станете Раку на пут.

- Не желите да узнемирите једно од ових створења - упозорава Шарлота Кинг, радијска астролошкиња. Познато је да Ракови обрамбено реагују на готово све, чак и добре ствари. Кинг напомиње да се не боје да користе свој тврди оклоп.

- Злоба овог знака темељи се на заштити и сигурности, стога, ако узнемирите Рака, будите спремни. Пресећи ће вас - додаје Кинг.

Фото: Профимедиа

 

 

2. Водолија

Иако Водолија може бити прилично емоционално интелигентан по питању веза и пријатељстава, често се изолирају од оних који су им најближи јер немају много емоционалног капацитета за емпатију. Понекад могу да имају и велики комплекс супериорности.

- Понекад им њихов интелектуални немир може дати осећај да су свемоћна бића, при чему верују да знају највише, а да су други око њих на неки начин испод њих и још ниже - каже Кинг.

3. Бик

Бик је иначе невероватно одан, а најчешће другима око себе делују мирно и сабрано. Али оно што многи не знају је како се то лако може променити у неколико минута.

- Опуштени и супер хладнокрвни Бикови чине се безопаснима, и такви су док не повредите једну ствар блиску њиховом срцу - каже Сидарт Кумар, астролог и нумеролог. Овај знак користи ваше рањивости да вас удари, додаје.

Бик може бити прилично оштар ако се осећа занемарено или издано, али углавном напада због повређеног срца. Камар напомиње да је, иако је донекле тешко изведиво, најбоље бити стрпљив с њима и дати им простора.

Фото: Профимедиа

 

 

4. Ован

Овнови су добро познати по свом авантуристичком и страственом духу, али могу се тешко носити с осећајем да их неко не види.

- Ован воли да побеђује ​​и увек себе ставља на пиједестал - објашњава Кумар. Такође се лако могу увредити. Ако се увреди, дрске речи Овна довољно су оштре да сруше ваше самопоуздање и пруже трауме.

- Испод те грубости ипак је неко ко жели да се осећа схваћеним и цењеним - каже Кумар и објашњава да је све што Ован треба да би се смирио слушање, уважавање и саосећање.

5. Шкорпија

Шкорпијина интензивна личност и склоност да претерују често их чини дубоко несхваћенима. Сидарт упозорава на њихову интензивну потребу за осветом.

- Овај мистериозни знак никада не заборавља ни најмању бол или непоштовање које му је нанесено и саставља најсложеније планове за освету - истиче. Срећом, нећете морати пречесто бринути о њиховом осветољубивом расположењу.

- Шкорпијине негативне особине могу се лако обуздати љубазношћу, истинољубивошћу и разумевањем - додаје Кумар.

6. Близанци

Док су Близанци познати по својим живахним и забавним личностима, постоји и њихова много мрачнија страна. У астрологији, Близанци се сматрају најоштријим знаком, али оштроумност се може превести и као оштар језик - каже Кинг.

Знак има две перспективе или мишљења о било којој ствари, али могу увек да деле само оне које су у њиховом најбољем интересу или још горе, рећи ствари које су стварно злобне, појашњава Кинг.

- Ако чујете трач о себи, постоји могућност да је дошао од Близанца - истиче. Ако треба да охладите Близанца, најбоље је да се одвојите чим почну негативно да говоре о нечему или некоме. То ће зауставити разговор.

БОНУС ВИДЕО: